Bocuse d’Or Európa döntő – Taste Hungary udvar
Példátlan szakmai összefogással a hazai gasztronómia szereplői egy emberként álltak a magyar csapat és a szervező Magyar Bocuse d’Or Akadémia mögé, mely végül meghozta a nem is álmodott sikert.
Széll Tamás, Szabó Kevin, Vomberg Frigyes és Szulló Szabina alkotta a magyar csapat győzelemmel kijutott Lyonba, a 2017-es világdöntőre.
Szívből gratulálok.
Örülök, hogy részt vehettem ennek a világszínvonalú esemény professzionális szervező csapatában és segíthettem, hogy a TASTE HUNGARY kóstoló zónában, a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai, aranyszalagos magyar alapanyagokból főzhettek a közönségnek. Köszönet a szervezőknek, kollégáknak, a teljes szakmának, a résztvevő borász barátoknak. Aki ellátogatott erre a versenyre, biztosan maradandó élményekkel távozott.
