pic

#PAULIZOLI

A turizmus, gasztronómiai, bormarketing, rendezvényszervezés területen dolgozó szakember, gasztro blogger, a PalKonyha Panzió Speiz tulajdonosa.

Pauli Zoltán

Pauli Zoltán vagyok, büszke palkonyai lakos. Több, mint húsz éve érkeztem a Villányi borvidékre és egy életre szóló elköteleződés lett belőle. Imádok itt élni, imádom a villányi vörösbort és hálát adok, hogy Palkonya Gasztrofaluban alkothatok. Nagy örömmel vettem részt a Villányi Borvidék marketing stratégiájának kidolgozásában, melynek megvalósításában is aktívan részt veszek. Ötletgazdája vagyok számos immár szép hagyománnyá vált borvidéki rendezvénynek.
Szenvedélyem a gasztronómia, ami közben hivatásommá vált. Saját “szerelem vállalkozásom” (PalKonyha) mellett elszánt zászlóvivője vagyok a vidéki gasztronómiának belföldön és nemzetközi fórumokon egyaránt. Fontosnak tartom a helyi értékeink őrzését és a helyi termelők támogatását.
A Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítójaként és lelkes motorjaként számos kisebb-, nagyobb gasztronómiai rendezvényt szervezek szerte az országban. Szívügyem, hogy a különleges borok-, a minőségi gasztronómia, valamint a művészetek érzéki találkozása új dimenziókat nyisson meg az értő közönség számára.
Online marketinggel, és gasztronómiai tanácsadással is foglalkozom.

pic

Tekintse meg referenciáimat!

TOVÁBB A REFERENCIÁKHOZ