Gasztronómia

Bor- és gasztronómiai tanácsadás stílusosan…

Az alapanyagtól az asztalig…

Legyen szó egy induló gasztronómiai koncepció megálmodásáról, a kínálat kialakításáról, a személyzet kiválasztásáról, és betanításáról, szakértő csapattal teljesen az alapoktól a megvalósításig, sőt a hosszú-távú üzemeltetésig szeretettel segítünk.

A hosszú távú piaci sikerekhez nagyon fontos a jól átgondolt kommunikációs stratégia kialakítása. Hatékony konzultációval a várt eredmények nem maradnak el.

A hatékony közösségi kommunikáció nagy mértékben segíti a márka ismertségét, és az értékesítés hatékonyságát. Az átgondolt, jól felépített, a kommunikációs stratégiához illeszkedő internetes közösségi kommunikáció nagyban hozzájárul a piaci sikerekhez.

Bor-, gasztro-, zene-, irodalom-, és ezek érzéki találkozása, mindez stílusosan. Hosszú évek óta foglalkozunk kisebb-nagyobb alapvetően bor-, és gasztronómiai, valamint zenei tematikájú rendezvények szervezésével. Szívügyünk hogy a különleges borok-, a fine-dining gasztronómia, valamint a művészetek érzéki találkozása új dimenziókat nyit meg az értő közönség számára.

REFERENCIÁK ITT